UČENIČKI DOM LOVRAN

Upisi studenti

Upisi za šk.god. 2023./2024. su završeni. Sva mjesta u domu su popunjena.

Poštovani studenti,

Učenički dom Lovran nalazi se u Lovranu, u neposrednoj blizini Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Isti već dugi niz godina pruža uslugu smještaja učenicima i studentima koji se školuju izvan mjesta stalnog boravka. Studentima se prvenstveno nudi usluga subvencioniranog stanovanja, a pravo na isto student ostvaruje putem „Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka“.

Natječaj se sa svom potrebnom dokumentacijom objavljuje na oglasnim pločama i na web stranici Studentskog centra Rijeka. Student svoju zainteresiranost za korištenje subvencioniranog stanovanja u Učeničkom domu Lovran iskazuje prilikom popunjavanja e –molbe (OBRAZAC „A“) kada umjesto smještaja u studentskom domu odabire „Učenički dom Lovran“.

Nakon objave konačne rang liste Studentskog centra potrebno je potvrditi svoj dolazak u Dom ispunjavanjem i slanjem prijavnice na e-mail dom@ucenicki-dom-lovran.hr.

Nakon zaprimljenih potvrda dolazaka bit će na webu objavljena lista upisanih studenata.

Ukoliko nakon upisa studenata koji ostvare pravo na subvencionirani smještaj i dalje ostane slobodnih kreveta, Učenički dom Lovran studentima može ponuditi i smještaj po ekonomskoj cijeni (nesubvencionirano stanovanje). Kako bi provjerili mogućnost korištenja nesubvencioniranog stanovanja, uvjete i cijene smještaja, zainteresirani studenti trebaju se obratiti direktno Učeničkom domu Lovran.


U želji da vam olakšamo proces upisa u Učenički dom Lovran pripremili smo za Vas i on line prijavnicu/upisnicu. On line prijavnici/upisnici možete pristupiti OVDJE. Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati na E-mail: dom@ucenicki-dom-lovran.hr ili na tel. broj 051/292-444.

Imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte.


UČENIČKI DOM LOVRAN
UČENIČKI DOM LOVRAN
UČENIČKI DOM LOVRAN
UČENIČKI DOM LOVRAN
UČENIČKI DOM LOVRAN
UČENIČKI DOM LOVRAN