Smještaj studenata

STUDENTI VAŽNO!


pdf UD LOVRAN - KONAČNA RANG LISTA STUDENTI - 2023./2024.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Učeničkom domu Lovran dužni su izvršiti rezervaciju kreveta u Učeničkom domu Lovran putem prijavnice koju mogu pronaći na poveznici. Prijavu su studenti dužni ispuniti najkasnije 1. rujna 2023. godine. Studenti koji ne potvrde rezervaciju dolaska i ne ispune prijavnicu gube pravo na smještaj u Učeničkom domu Lovran. Studenti koji potvrde rezervaciju u učeničkom domu, nemaju pravo naknadno tražiti premještaj u studentski dom. Sve upite vezane za smještaj u učenički dom Lovran studenti mogu poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Poštovani studenti,

Učenički dom Lovran nalazi se u Lovranu, u neposrednoj blizini  Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Isti već dugi niz godina pruža uslugu smještaja učenicima i studentima koji se školuju izvan mjesta stalnog boravka. Studentima se prvenstveno nudi usluga subvencioniranog stanovanja, a pravo na isto student ostvaruje putem „Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka“.

Natječaj se sa svom potrebnom dokumentacijom objavljuje na oglasnim pločama i na web stranici Studentskog centra Rijeka. Student svoju zainteresiranost za korištenje subvencioniranog stanovanja u Učeničkom domu Lovran iskazuje prilikom popunjavanja e –molbe (OBRAZAC „A“) kada umjesto smještaja u studentskom domu odabire „Učenički dom Lovran“.

Nakon objave konačne rang liste Studentskog centra potrebno je potvrditi svoj dolazak u Dom ispunjavanjem i slanjem prijavnice na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nakon zaprimljenih potvrda dolazaka bit će na webu objavljena lista upisanih studenata.

Ukoliko nakon upisa studenata koji ostvare pravo na subvencionirani smještaj i dalje ostane slobodnih kreveta, Učenički dom Lovran studentima može ponuditi i smještaj po ekonomskoj cijeni (nesubvencionirano stanovanje). Kako bi provjerili mogućnost korištenja nesubvencioniranog stanovanja, uvjete i cijene smještaja, zainteresirani studenti trebaju se obratiti direktno Učeničkom domu Lovran.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

View the embedded image gallery online at:
https://www.ucenicki-dom-lovran.hr/studenti#sigProId26e9497238
 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tel: 051/292-444

PEDAGOG: