23.11. održan je Zimski turnir u nogometu u organizaciji Pazinskog kolegija. Naši dečki osvojili su fantastično 2. mjesto i na tome im čestitamo!
16. studenog imali smo priliku pogledati poučnu i zabavnu predstavu »Život s vagom« čiji je cilj educirati mlade o poremećajima u prehrani.
Zaključili smo da je naš domski turnir u stolnom tenisu postao tako popularan i bitan da za slijedeći put nabavljamo i pehar za pobjednika!
Za zagrijavanje smo izabrali laganu stazu, od Male Učke do Babinog skloništa, odakle puca prekrasan pogled na Kvarner.
Od 14.- 16. studenog održava se regionalna ESHA konferencija ravnatelja osnovnoškolskih i srednjoškolskih ravnatelja. 
Prošli četvrtak u našem domu održan je jesenski party u organizaciji Vijeća učenika.
Svake godine, 20. listopada, članovi Svjetskog udruženja kuharskih saveza slave Međunarodni dan kuhara.
Tijekom protekla dva tjedna u dva navrata su nas posjetili volonteri iz Udruge PaRiter koji su s našim učenicima proveli projekt Živa knjižnica.
U srijedu 19. listopada posjetila nas je djelatnici PU Opatija i Crvenog križa Opatija te su učenike upoznali s problemom trgovanja ljudima.
Prigodno smo obilježili Dan jabuka u domu.
Odazvali smo se pozivu naših prijatelja iz Učeničkog doma Sušak da prisustvujemo 18. regionalnoj kreativnoj manifestaciji  LI-RA SUŠAK.
U četvrtak, 13.listopada posjetili smo Astronomski centar Rijeka gdje smo uživali u programu koji su za nas osmislili djelatnici Centra.
U utorak 4. listopada iskoristili smo lijepo, sunčano vrijeme te ostvarili posjet Mošćenicama sa učenicima prvih razreda.
Obilježli smo Dane kruha- Dane zahvalnosti za plodove Zemlje!
Povodom Svjetskog dana zaštite životinja 6. listopada smo posjetili Azil za pse u Rijeci.
U srijedu 28.9. u domu je održava predstava " Lucijina Priča". „Lucijina priča" edukativna je predstava za mlade o posljedicama rizičnih ponašanja.
Prošli vikend u posjet su nam došli sudionici eTwinning projekta ˝Upoznajmo se – kulturnom baštinom do tolerancije˝ iz Učeničkog centra Beograd.
Naš eTwinning projekt ˝Iz moje super kante˝ priveli smo kraju na najbolji mogući način, druženjem sa našim dragim partnerima.
Danas smo vodili naše prvaše na upoznavanje Lovrana.
"Učitelji imaju tri ljubavi: ljubav prema učenju, ljubav prema učenicima i ljubav prema povezivanju tih dviju ljubavi." - Scott HAYDEN
Dom se otvara u nedjelju 4.9.2022. od 14 sati. Roditeljski sastanak za 1. razrede će biti u 15 sati, a za starije učenike u 17 sati. Želimo Vam sretan povratak u Lovran i veselimo se ponovnom susretu!
Poštovani učenici i roditelji/skrbnici,   Nakon objave konačnih rezultata ( 02.09.2022.) učenici koji su ostvarili pravo upisa u petak (02.09.2022.) i ponedjeljak (05.09.2022.) u sustav za e-upise učitavaju ispunjenu i potpisanu upisnicu te potvrdu obiteljskog liječnika o nepostojanju kontraindikacija za upis u učenički dom.   Oba dokumenta možete učitati pod izbornikom ˝Moji rezultati˝ na isti način na koji ste učitali i prijavnicu.   Prijem upisanih učenika i roditelja/skrbnika u Dom održavati će…
Dragi naši učenici i studenti, želimo Vam da se zasluženo odmorite i uživate u ljetnim praznicima!
Naši su nagrađeni učenici i mentori 15. 6. 2022. nazočili svečanom prijemu kod župana u Pomorskom i povijesnom muzeju u Rijeci.
  Naši su se učenici i mentori vratili nakon 3 prekrasna dana u Rovinju sa fantastičnim rezultatima.
U srijedu 11.5. organizirali smo Projektni dan u domu.
U utorak 10.5. organizirali smo oproštajnu zabavu s našim dragim maturantima u domskom dvorištu.
Iskoristili smo prekrasan proljetni dan za branje šparoga, a onda smo uživali u fritaji...
želi vam Učenički dom Lovran!
Naši učenici ostvarili su odlične rezultate na ovogodišnjoj 45. regionalnoj Domijadi. Čak 6 radova osvojilo je prvu nagradu stručnog žirija i nastupiti će na Državnoj domijadi u svibnju, a bilo je puno nagrada i učeničkog žirija. Čestitamo svim našim učenicima i voditeljima na odličnom uspjehu! U nastavku teksta možete pronaći sve nagrađene radove i učenike. 
Stranica 1 od 13
 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tajnica@ucenicki-dom-lovran.hr
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: