Naši su učenici i odgajatelji i ovog proljeća posjetili štićenike Doma za starije osobe Volosko.
Drugi dio zimskih praznika iskoristili smo za nastavak uređenja oplata u hodniku 1. kata.
Povodom Valentinova prisjećamo se nastupa nase glazbene skupine na Domijadi 2022.g. sa pjesmom Tennessee Whiskey. Želimo Vam sretno Valentinovo!
Razgovarali smo s iskusnom planinarkom Aleksandrom Šlosar Agapito.
Dragi učenici i studenti, dom se otvara u nedjelju, 8. siječnja od 14h.  Veselimo se Vašem povratku!
Našim učenicima, djelatnicima, suradnicima i partnerima, njihovim obiteljima i svim ljudima dobre volje želimo blagoslovljen Božić i puno sreće, zdravlja i uspjeha u Novoj godini!
Zadnja dva tjedna prvog polugodišta ove školske godine obogatili smo slobodno vrijeme naših učenika mnogim aktivnostima.
Obzirom kako smo se odlično proveli prošle godine tijekom naših Prosinačkih dana, odlučili smo ih ponovno organizirati i ove godine!
U Rijeci su održani turniri u Badmintonu i odbojci. Turniri je organizirao Učenički dom Sušak 30.11. i 1.12. u Dvorani mladosti na Trsatu.
23.11. održan je Zimski turnir u nogometu u organizaciji Pazinskog kolegija. Naši dečki osvojili su fantastično 2. mjesto i na tome im čestitamo!
16. studenog imali smo priliku pogledati poučnu i zabavnu predstavu »Život s vagom« čiji je cilj educirati mlade o poremećajima u prehrani.
Zaključili smo da je naš domski turnir u stolnom tenisu postao tako popularan i bitan da za slijedeći put nabavljamo i pehar za pobjednika!
Za zagrijavanje smo izabrali laganu stazu, od Male Učke do Babinog skloništa, odakle puca prekrasan pogled na Kvarner.
Od 14.- 16. studenog održava se regionalna ESHA konferencija ravnatelja osnovnoškolskih i srednjoškolskih ravnatelja. 
Prošli četvrtak u našem domu održan je jesenski party u organizaciji Vijeća učenika.
Svake godine, 20. listopada, članovi Svjetskog udruženja kuharskih saveza slave Međunarodni dan kuhara.
Tijekom protekla dva tjedna u dva navrata su nas posjetili volonteri iz Udruge PaRiter koji su s našim učenicima proveli projekt Živa knjižnica.
U srijedu 19. listopada posjetila nas je djelatnici PU Opatija i Crvenog križa Opatija te su učenike upoznali s problemom trgovanja ljudima.
Prigodno smo obilježili Dan jabuka u domu.
Odazvali smo se pozivu naših prijatelja iz Učeničkog doma Sušak da prisustvujemo 18. regionalnoj kreativnoj manifestaciji  LI-RA SUŠAK.
U četvrtak, 13.listopada posjetili smo Astronomski centar Rijeka gdje smo uživali u programu koji su za nas osmislili djelatnici Centra.
U utorak 4. listopada iskoristili smo lijepo, sunčano vrijeme te ostvarili posjet Mošćenicama sa učenicima prvih razreda.
Obilježli smo Dane kruha- Dane zahvalnosti za plodove Zemlje!
Povodom Svjetskog dana zaštite životinja 6. listopada smo posjetili Azil za pse u Rijeci.
U srijedu 28.9. u domu je održava predstava " Lucijina Priča". „Lucijina priča" edukativna je predstava za mlade o posljedicama rizičnih ponašanja.
Prošli vikend u posjet su nam došli sudionici eTwinning projekta ˝Upoznajmo se – kulturnom baštinom do tolerancije˝ iz Učeničkog centra Beograd.
Naš eTwinning projekt ˝Iz moje super kante˝ priveli smo kraju na najbolji mogući način, druženjem sa našim dragim partnerima.
Danas smo vodili naše prvaše na upoznavanje Lovrana.
"Učitelji imaju tri ljubavi: ljubav prema učenju, ljubav prema učenicima i ljubav prema povezivanju tih dviju ljubavi." - Scott HAYDEN
Dom se otvara u nedjelju 4.9.2022. od 14 sati. Roditeljski sastanak za 1. razrede će biti u 15 sati, a za starije učenike u 17 sati. Želimo Vam sretan povratak u Lovran i veselimo se ponovnom susretu!
Stranica 1 od 13
 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tel: 051/292-444

PEDAGOG: