U Učeničkom domu Lovran podignuta zelena zastava – simbol statusa Ekodoma

U četvrtak 28. svibnja Učenički dom Lovran dobio je zelenu zastavu i proslavio svoj dan. U prostorijama  Doma upriličena je svečanost podizanja simbola ekološke osviještenosti čime je ustanova stekla status Međunarodne eko škole-doma. Bila je to prilika da se u sklopu obilježavanja Dana Doma prezentira ustanova, njezine aktivnosti i sve što je učinjeno u zadnje dvije godine.

Svečanosti su nazočili pročelnica za odgoj i obrazovanje PGŽ-a Edita Stilin, gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, direktor Turističke zajednice Općine Lovran Vojko Brubnjak, ravnatelji ustanova iz regije i brojni drugi uzvanici. Ravnateljica Učeničkog doma Lovran Nataša Tomić dala je presjek rada ustanove.“Zahvaljujući zalaganju i radu učenika, djelatnika Doma te pomoći PGŽ-a i donatora uspjeli smo provesti naš projekt „Stvorimo iz Doma dom“ kojim smo uredili Dom, obnovili spavaonice, uredili kuhinju, napravili frizerski, kuharski i likovni praktikum“ – istaknula je ravnateljica.

Pročelnica Stilin uputila je pohvale ravnateljici Doma i zahvalila joj što je Dom u samo dvije godine dobio novi izgled, identitet i ugled.

 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tajnica@ucenicki-dom-lovran.hr
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: