Turniri u šahu i streljaštvu u organizaciji našeg Doma

U petak 20.veljače  odigrani su turniri u streljaštvu i šahu koje je organizirao naš Dom.

Streljaštvo  na kojem je sudjelovalo šest muških ekipa i četiri ženske  odvijalo se u streljani u Voloskom. Do zadnjeg trena bilo je vrlo uzbudljivo jer je bilo jako puno preciznih strijelaca i strijelkinja. Zlato u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojili su učenici iz Doma učenika Sušak.Za najbolju strijelkinju i najboljeg strijelca izabrani su Patricia Butina i Klaudio Popov iz Doma Sušak. Naša muška ekipa u sastavu Jurica Grčević, David Orešković, Toni Rajković i Fran Kereži bila je vrlo uspješna osvojivši drugo mjesto.  U konkurenciji od 21 strijelca  u pojedinačnom poretku naš Jurica je bio treći, što je odličan rezultat.

Šahovski turnir u kojem je sudjelovalo šest muških   i četiri  ženske ekipe odigravao se u prostorijama našeg Doma. U ženskoj konkurenciji najbolje su bile učenice Ženskog učeničkog doma Marija Krucifiksa Kozulić, između kojih je proglašena i najbolja igračica turnira Antonela Bogdanić. Među muškim ekipama prvo mjesto osvojili su učenici iz Učeničkog doma Pula, a najbolji igrač turnira ovaj put bila je djevojka koja je igrala u muškoj ekipi, Ivona Krajačić iz našeg Doma.

Naša muška ekipa u sastavu Ivona Krajačić,Mihael Aničić, Stjepan Đurić i Ivica Sokolić osvojila je odlično drugo mjesto.

Osim lijepih sportskih rezultata i osvojenih pehara i medalja ovi turniri bili su prilika za upoznavanje novih prijatelja i druženje učenika .

 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tajnica@ucenicki-dom-lovran.hr
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: